Сильний вітер, хσлσд та дσщі: синσптикиня дала українцям невтішний прσгнσз…

Лише на сході та півдні України ще буде тепло.

Погода в Україні 30 вересня буде різноманітною. У багатьох областях стане свіжіше, посилиться вітер, пройдуть дощі, а у горах сніжитиме. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко:

«Вдень 30-го вересня сильні дощі ймовірні у західних областях України, в Карпатах із мокрим снігом. Навіть і не думайте йти у гори, трохи почекайте».

На решті території країни, за її даними, збережеться суха погода.

Сильний вітер з завиванням ще побуде, каже Наталка Діденко й попереджає, що треба бути обережнеми під старими деревами та білбордами. За її даними, 1-2 жовтня вітер вже вгомониться.»У західній частині України вже сьогодні — холодяка, навіть вдень +7…+11 градусів, бррр, пуховики!» — повідомила експертка з погоди.

На півночі, за її даними, похолоднішає до +13…+18 градусів. Схід та південь ще розігріє до +20…+25 градусів. У центральній частині України очікується +19…+24, на Вінниччині +12…+14 градусів.

У Києві 30-го вересня також буде сильний вітер, сухо та +19 градусів.

«Найближчим часом значний температурний контраст — від +9…+14 градусів на заході до +22…+26 градусів на сході України», — резюмувала Наталка Діденко.

В Україні випав сніг
Зранку 30 вересня стало відомом, що у Закарпатській та Івано-Франківський областях випав сніг. А на високогір’ї Карпат — на горі Піп Іван Чорногірський — ще й вдарив мороз -5°

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *