Шσк! Кризà в шлюбі принцà Гàррі? Мегàн виїхàла з дσму — Подробиці

З моменту офіційного виходу з британського королівського двору в 2020 році життя Меган Маркл і Гаррі різко змінилося. Вони отримали право вирішувати самі, але втратили багато привілеїв, зокрема доступ до захисту, за який Гаррі все ще бореться. Проте одне залишилося незмінним – увага ЗМІ. Пара охоче дає інтерв’ю, в яких розповідає про життя в Букінгемському палаці і несправедливе ставлення. Нещодавно вони відвідали Колумбію на запрошення віце-президента Франсіа Маркеса, щоб обговорити питання, пов’язані з їхнім фондом.

Криза в шлюбі принца Гаррі. Меган виїхала з дому

Зростають припущення про кризу у стосунках Меган і Гаррі. Експерти звернули увагу на їхню поведінку під час нещодавньої телевізійної розмови та візиту до школи в Колумбії. Меган явно керувала своїм чоловіком — вона переривала його висловлювання і жестами підказувала, як йому поводитися. Однак це лише верхівка проблем.

Найбільшим яблуком розбрату в їх шлюбі є майбутнє їхніх дітей. Гаррі образився на ідею Меган використовувати образ своїх дітей у нових постановках Netflix. 39-річний хлопець, за яким з дитинства стежили допитливі фотожурналісти, не міг змиритися з цим.

Як повідомляє «Sun of Sunday», конфлікт загострився до такої міри, що Меган на деякий час переїхала з дому. Зрештою, матеріал для Netflix знімали в маєтку сусіда, а не в будинку сина короля Карла III. Принц Гаррі зробив свій шлях — ми не побачимо їхніх дітей на екрані.

Принц Гаррі проти герцогині Кейт. «Він зіпсував день народження свого племінника»
Принц Гаррі проти герцогині Кейт. «Він зіпсував день народження свого племінника»
Принц Гаррі та Меган Маркл дали спільне інтерв’ю. «Між ними немає кохання»
Принц Гаррі та Меган Маркл дали спільне інтерв’ю. «Між ними немає кохання»
Чи означає це, що кризі вдалося запобігти? Час покаже, але одне можна сказати точно – шлюб Меган і Гаррі переживає нелегкі часи.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *